Дома > Вести > Вести од индустријата

Изгубени делови за носење од леано манган од пена во Кина

2022-09-23

Леарница Ningbo Zhiye, некогаш ги фрлавме деловите за носење Mn (манган) во процесот на изгубена пена во Кина.

Деловите за абење Mn (манган) се широко користени компоненти отпорни на абење во индустријата за дробење. Користени материјали се GB Mn13-2. Има и други спецификации што ги бараат клиентите.

Процесот на леење со изгубена пена може да се користи за производство на делови за абење Mn(манган) со големи димензии и сложени структури. Ние само ги гравираме пените за да ја обликуваме структурата на потребните делови за абење. Потоа премачкајте ги пените со неколку хемиски слоеви за да ги направите лушпите од песок за лиење. Покрај чеканите од Mn(манган), таков процес може да се користи и за производство на облоги, вилички плочи и други резервни делови отпорни на абење со големи димензии. Нема барања за трошоци за модел со таков производствен процес. Потребни се само трошоци за земање примероци.

Површинскиот финиш на деловите од Mn(манган) излеани во процесот на изгубена пена не е мазен како малите предмети. Значи, ако имате помалку барања за грубоста на површината и високи барања за исплатливост, ве молиме разгледајте го овој производствен процес за делови за абење и контактирајте со нас за понатамошна дискусија.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept