Дома > Вести > Вести од индустријата

10 причини зошто треба да изберете Ningbo Zhiye за инвестициски одливки

2022-11-10

Инвестициски одливкинаправено во Кина е веќе голем тренд за светските компании. Нингбо Жије со години обезбедува инвестициски одливки од различни индустрии и секогаш добива добра репутација од нашите клиенти.


*Нингбо Жије има повеќе од 25 години искуство во кастинг на инвестиции во Кина.


*Речиси сите инвестициски одливки од нашата групација се извезуваат на прекуокеанскиот пазар, така што добро го знаеме вкупниот извозен процес.


* Се наоѓа во Нингбо, Кина, имаме единствена географска предност и извезуваме многу погодно.


*Во 2014 година изградивме сопствена машинска работилница, за да можеме да опслужуваме инвестициски одливки со обработка.


* Ningbo Zhiye е компанија со сертификат ISO 9001, сите производи се импресионирани од нашите клиенти за висок квалитет и добра завршна површина.


*Ние би можеле да дизајнираме производи за вас според вашиот примерок и да го советуваме најдобриот процес на кастинг.


*Ние работиме со вас и ви ги доставуваме најсовремените информации во врска со вашите нарачки, користејќи различни методи како што се неделни извештаи за временската линија и ги доставуваме само најдобрите инженерски услуги.


*Ние се трудиме да обезбедиме само најдобрите и најсигурни добавувачи на производи во Кина да бидат додадени во нашата одобрена база на податоци за добавувачи. Секој производител додаден во нашата база на податоци е ревидиран и ние едноставно не додаваме производители во Кина на нашата листа бидејќи тие се во директориум за извори.


*Продолжуваме тесно да контактираме со нашите клиенти и го следиме работниот статус на нашите инвестициски одлеаноци направени во нашата леарница и се подобруваме следниот пат.



*Навременото време на испорака е уште една предност на Ningbo Zhiye, ние секогаш ги завршуваме производите и ги доставуваме до нашите клиенти навреме, така што нашиот клиент може да добие добри производи за најкратко време.


Изменето од Сантос Ванг од Ningbo Zhiye Mechanical Components Co., Ltd.
https://www.zhiyecasting.com
santos@zy-casting.com
86-18958238181

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept