Дома > Вести > Вести од индустријата

Изгубени држачи од леано железо од пена во Кина

2022-09-28

Леарницата Ningbo Zhiye фрла различни држачи за нокти од железо со изгубен процес на лиење пена во Кина.

Држачите од дуктилно железо се една од најчесто користените потпорни компоненти во градежната индустрија. Вакви дуктилни рион загради


За да постигнеме подобра завршница на површината и точност на димензиите, ние избирамеизгубена пена кастинg process to produce such cast ductile iron brackets. Lost foam casting is one of the инвестициски одливки во Кина. Со таков процес на лиење, можеме да направиме нокти од нокти од железо со тежина од 0,1 ~ 100 кг.

Загубените класи на материјали може да се користат како материјал за фрлање на заградите. Но, за некоја посебна примена, за да се земат предвид исплатливите фактори, се користи еластично железо за леење на заградите. Ваквите носачи од нокти од железо се со добра отпорност на абење. Ова ќе го продолжи животниот век на заградите. Широко користените оценки за нокти на железо овде се, QT400-15, QT400-18, QT500-7, QT600-3, итн.

Според барањата за клиентите, носачите од леано нодуално железо можат да бидат обоени или обложени со прав за да се заштити површината.


Изменето од Сантос Ванг од Ningbo Zhiye Mechanical Components Co., Ltd.

https://www.zhiyecasting.com

santos@zy-casting.com

86-18958238181



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept